onsdag, juni 19, 2024

HUSK årets julefrokost

julekuglerEr du klar til årets julefrokost.
Se de gode tilbud fra de lokale leverandører, klik her.

 

Kom sikkert hjem fra julefrokosten, tag bussen

Nordjyllands Trafikselskab indsætter ekstra natbusser fra fredag d. 20 november, så de mange nordjyske julefrokostgæster kan komme sikkert hjem.
Lad bilen stå og tag bussen ud og hjem fra julefrokosten. Det er budskabet fra Nordjyllands Trafikselskab og Nordjyske Jernbaner, som igen i år indsætter ekstra natbusser og juletog i julefrokosternes højsæson.
Natbusserne kører året rundt på nætter efter fredage og lørdage og ”gå-i-byen-dage”, men fra den 20. november til og med den 12. december og nytårsnat er der flere natbusruter og flere afgange end ellers, så endnu flere kan tage bussen hjem efter en festlig aften. Natbussernes køreplaner findes på Rejseplanen og på NordjyllandsTrafikselskab.dk, hvor de ekstra juleafgange er markeret med et J i køreplanerne.

Fra d. 27 november til d. 12 december indsætter Nordjyske Jernbaner julenattog på Skagensbanen og Hirtshalsbanen. Køreplanerne for nattogene findes på njba.dk og Rejseplanen.

Slip for nattillæg med rejsekort
Kunderne anbefales at benytte rejsekort, når de rejser med julenatbus eller -tog, da man undgår at betale nattillæg, som svarer til en 2 zoners billet til en voksen. Rejsekortkunder får tilmed turen med rabat, fordi turene om natten ligger udenfor myldretiden. Rabatten for at rejse udenfor myldretiden er på 14-28 % og den afhænger af, hvilken kundetype rejsekortet er udstedt til og hvilket rabattrin man er placeret på.

– Vi kan kun anbefale, at man anskaffer sig et rejsekort, hvis man skal rejse med en af vores natbusser, siger Mette Henriksen, der er chef for afdelingen Kunder & salg hos NT. Hvis man samtidig laver en automatisk tank-op-aftale til rejsekortet, er man også klar med en billet, næste gang man lader bilen stå og tager bussen i stedet for.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler