onsdag, maj 29, 2024

Send en hilsen til Julemanden, …og få svar

julemandens-skrivebord-highresEt hemmeligt sted i Københavns Postcenter er julemandens hjælpere klar til at modtage de mange sække med breve til julemanden fra tusindvis af børn fra hele Danmark.
– De fleste børn skriver til julemanden for at fortælle ham, hvad de ønsker sig, og for at ønske ham glædelig jul i den travle tid. Jeg tror, mange famili-er bruger brevet til julemanden som en god måde at skyde julemåneden og den hyggelige julestemning i gang på, siger Morten O. Nielsen, der er kommunikationschef i Post Danmark.

 

Man kan sende et A- eller B-brev til julemanden på adressen: Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C. Husk at skrive barnets navn og adresse på kuverten, så sender julemanden en hilsen retur.
Julemanden får flere tusinde breve hver jul. Men faktisk får han breve hele året. De indeholder sutter fra børn, der er blevet store og er holdt op med at bruge sut. Som tak sender julemanden et diplom tilbage til børnene, som de kan hænge op derhjemme, hvis man har husket at skrive barnets navn og adresse.
– Post Danmark og julemanden har haft et godt og traditionsrigt samarbej-de i mange år. Han har susende travlt, så vi hjælper ham med at indsamle de mange julehilsner og flotte ønskesedler, så han ved, hvad han skal have med i julesækken den 24. december. Julemanden elsker at få breve, og han ved, det er noget ganske særligt, når der lander post i brevkassen. Derfor sender han også en julehilsen retur til alle de børn, han får breve fra, siger Morten O. Nielsen

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler