tirsdag, juni 25, 2024

Borremose Erhvervsefterskole og Skatteøen

Erhvervsefterskole, ordet klinger måske ikke lige af teater og musik. Men elever og lærer brugte alligevel ugen op til vinterferien til at gøre klar til den årlige teaterforestilling.
Valget i år var faldet på Skatteøen af Sebastian. Både elever og lærer gik ihærdigt i gang, for der er brug for mange hænder, når det hele skal gå op i en højere enhed. For ud over skuespillere, hvad er Skatteøen så uden musik, kulisser, lys og lyd.
Eleverne blev derfor inddelt i hold og fik her hver deres ansvarsområde. Der blev øvet replikker, lavet scene og kulisser, øvet musik og sange, lavet lys, lyd, PR og video og ikke mindst fundet de rette kostumer og den rette sminke. Alle elever arbejdede på højtryk fra mandag, og allerede onsdag, var eleverne klar til 1. gennemspilning. Torsdag aften var der præmiere for de omkringliggende efterskoler.

 

Fredag formiddag blev forestillingen fremvist for en række inviterede folkeskoler, og om aften var det så den store præmiereaften, hvor forældre, venner og bekendte skulle underholdes af forestillingen. De to instruktører, Silke Gerks og Simon Skytte Simonsen, gik på scenen for at byde alle velkomne. Her roste de alle eleverne for deres arbejdsindsats og fortalte at det var en stor præsentation at få dette stykke sat op på kun en uge. Herefter gik forestillingen i gang i denne super flotte, Borremose reviderede, version af Skatteøen, hvor alt, hvad eleverne havde arbejdet med i ugens løb, gik op i en større enhed. Efter forestillingen var der ”meet and great” med deltagerne hvor der blev serveret kage og kaffe.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler