onsdag, maj 29, 2024

En operaoplevelse udover det traditionelle i Kinorevuen!

 

Den italienske operakomponist Giacomo Puccinis vender tilbage til Kinorevuen med sin sidste opera ”Turandot”. Ikke fra en traditionel indendørs operascene – men fra en af verdens største og smukkeste udendørs scener ved søen i den østrigske festivalby Bregenz.

Det er arie “Nessun DORMA« der gjorde Giacomo Puccinis opera Turandot verdensberømt, og som senere blev Luciano Pavarottis glansnummer.  På Bregenz-scenen leveres den i en imponerende kulisse i form af en drage-formet væg. Marco Arturo Marellis har iscenesat, og hans opsætning gør brug af kinesiske symboler for magt hvor scenevæggen er inspireret af verdens længste menneskeskabte konstruktion, Den Kinesiske Mur. Endvidere ser man grupper af terrakotta krigere, over to hundrede i alt – nogle skyhøje, andre halvt nedsænket i vand – kort sagt, der venter  aftenens publikum i Kinorevuen en overvældende scenisk og musisk oplevelse. Forestillingen er fra Bregenz-Festivalen i juli måned 2015 (se Kinorevuens annoncen i Nørager Avis i næste uge)

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler