onsdag, juni 19, 2024

Ole Gas Band skal sætter gang i festen

SONY DSC
SONY DSC

Live-musikken til årets julefrokost i Sortebakkehallerne vil blive leveret af Ole Gas Band.
Lørdag den 26. november kan gæsterne tage med ned ad Rabalderstræde, henover Langebro og med familien i skoven, når Kim Larsen-kopibandet ’Ole Gas Band’ spiller op til dans til den årlige julefrokost i Sortebakkehallerne.
Traditionen tro er julefrokosten arrangeret af de lokale idrætsforeninger Nørager IF, Rørbæk IF, Sortebakken HK og Sortebakkens Gymnastikforening, som deler overskuddet fra festen imellem sig. Udover en festlig aften får alle gæster dermed mulighed for at bidrage til foreningslivet.
Maden leveres igen i år af den lokale slagter ’Johnnys Kød’, som serverer traditionel tre retters julemenu med alt, hvad dertil hører.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler