mandag, april 15, 2024

Vinderen af årets købmandskurv fundet

Blandt mere end 30 besvarelser blev Inge Marie Jensen udtrukket

ingermariejensen-julekurv-2017

I ugen op til jul kunne du finde det store juletillæg i Nørager Avis.
Her ønsker de handlende og erhvervsdrivende god jul og tak for året der er gået. I Tillægget er der, som sædvanlig, forskellige konkurrencer man kan deltage i. Indsender du svaret til Nørager Avis, deltager du i lodtrækningen om en stor købmandskurv sponsoreret af deltagerne i juletillægget.
I år skulle der tælles nytårsraketter og løses krydsord. Der var indleveret ca. 30 besvarelser både med forkerte og rigtige løsninger. 3 gange blev der udtrukket en kupon med forkert eller ufuldstændigt svar. Den fjerde kupon der blev udtrukket var indsendt af Inge Marie Jensen fra Nørager. Besvarelsen 11 stjerner og løsnings ordet ”PRÆSTATION” gjorde at hun var den første med det korrekte svar.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler