søndag, juni 16, 2024

LÆSERBREV: Kære Tommy Degn og Kim Edberg Andersen (DF)

Jeppe Ugilt, Byrådsmedlem
Jeppe Ugilt
Byrådsmedlem

I skriver i et læserbrev, at undertegnede har været bannerfører for at trække flere flygtninge til Nørager. Helt ærligt, hvor dumme tror I læserne er, og hvad pokker er jeres motiv for at angribe en byrådskollega, der har kæmpet samme sag som jer?
Jeg er faktisk rystet over jeres angreb og så tilmed et angreb med de mest løgnagtige påstande. For at dobbelttjekke om min hukommelse var blevet hullet, så har jeg gennemgået samtlige byrådsdagsordener for de tre år, jeg har siddet i byrådet. På punkter, der har omhandlet flygtninge og integration, er der fire sager, der er relevante at nævne. De to første hænger delvist sammen og er behandlet den 30. april og 28. maj 2015, hvor hele byrådet undtagen Tommy Degn stemte for, at ledige ældreboliger (ikke plejeboliger) i hele Rebild Kommune kunne anvendes til anden målgruppe. Den tredje sag var 23. juni 2016, hvor alle undtagen Tommy Degn stemte for at “Gården” i Øster Hornum (ikke Nørager) skulle indrettes til flygtninge – Tommy Degn forslog, at de skulle placeres i teltlejre.
Den fjerde sag er kun én måned gammel, og der stemte undertegnede sammen med syv kollegaer (herunder DF) imod, at Pyramiden i Nørager inddrages til flygtningeboliger, og vi indstillede sammen, at nye flygtninge bør placeres i de byer, som kun har få eller ingen flygtninge i forvejen.
Det er simpelthen usmageligt og tilsidesættelse af bare en lille smule kollegial respekt at påstå noget, der er så fjernt fra virkeligheden, nemlig at jeg igennem hele byrådsperioden har arbejdet for at trække flere flygtninge til Nørager.
Jeg aner ikke, hvad jeres motiv kan være, andet end at I må føle jer gevaldigt pressede på en eller anden måde. Jeg kan berolige jer med, at mit engagement for at sikre bevarelse af Nørager Ældrecenter og min kamp for bedre fordeling af flygtninge i Rebild Kommune er en helt naturlig del af mine politiske holdninger og ikke en del af en valgkamp. Al den stund at jeg stadig overvejer, om jeg skal genopstille til næste valg, så er valgkamp meget langt væk i mine tanker, men det er det tilsyneladende ikke hos DF.

Jeppe Ugilt
Byrådsmedlem

 

Se læserbrevet fra Tommy Degn og Kim Edberg Andersen her

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler