torsdag, maj 23, 2024

Solhverv Privatskole inviterer indenfor i Vebbestrup

På torsdag i næste uge åbner Solhverv Privatskole i Vebbestrup for besøg til en spændende eftermiddag, hvor man kan komme og se skolen i aktivitet.

Programmet, der primært henvender sig til 6. – 10. klasse, vil være meget alsidigt med både rundvisning på skolen og en masse aktiviteter. Der vil blive mulighed for at se skolens valghold i aktion med både dans, madlavning, billedkunst, idræt og adventure, og da det er sidst på dagen, vil der også være mulighed for at få lidt godt til maven fra pølsevognen, og man kan også selv være med til at lave bolsjer. Skolens valghold i musik, vil sørge for, at de mange indtryk ledsages af god underholdning.
”Vi har jo besluttet, at vi vil lave en et ekstra spor i vores overbygning og en ny form for 10. klasse, og det vil vi gerne vise frem og fortælle om den dag”, siger skoleleder Peter Hansen. Peter Hansen fortæller, at det næste skoleår betyder, at der vil være tre 7. klasser med op til 21 elever i hver klasse. ” Vi har mange, der gerne vil gå i 7. klasse, og også så mange, at to klasser ikke er nok, men med den nye klasse, vil vi få mulighed for at lave meget større differentiering, så klasserne vil også komme til at arbejde på tværs. Der vil blive mulighed for, at vi samler ” matematik- nørderne ” i en periode, mens vi i en anden periode dyrker eksempelvis dansk eller engelsk på forskellige niveauer. Det vil helt klart tilgodese den enkelte elev og også give mulighed for at lave noget helt ekstraordinært.
I 10 klasse har vi taget konsekvensen af, at de kommunale skolers elever skal gå på fagskolerne, hvor de skal arbejde med de tekniske fag. Det vil og kan vi ikke konkurrere med, men vi har lavet en ny 10. klasse, der helt klart retter styrker de elever, der har et ønske om at få forstærket sig på nogle faglige områder inden en evt. gymnasie/ HF uddannelse, men som også gerne vil prøve at udfordre sig selv.
Derfor har vi lavet en 10. klasse, hvor man kun har almindelig undervisning mandag, tirsdag , torsdag og fredag. Om onsdagen gemmer vi bøgerne væk og arbejder med innovation, eventsplanlægning E_SPORT, med mere. Onsdagene bliver dage, hvor eleverne skal udfordres og opleve, men i relation, til det, der sker i dagligdagen. Vi ser meget frem til at køre denne form for 10. klasse”, slutter Peter Hansen.
På Åben Skole dagen vil der selvfølgelig også være mulighed for at besøge skolen og se og høre om de øvrige årgange, ligesom der er mulighed for at besøge den nye børnehave SOLHVERV BØRNEHAVE. Børnehaven er kommet godt i gang og er netop blevet godkendt til 40 børn, så skolen modtager nu igen indmeldelser til børnehaven.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler