onsdag, april 17, 2024

Rebild Kommune udsætter mange arrangementer

Vask hænder ofte, brug håndsprit, host og nys i ærmet og undgå håndtryk, kindkys og kram. Det er Sundhedsstyrelsens anbefaling til at minimere risikoen for smitte.

For at dæmme op for smitten med coronavirus, har Rebild Kommune valgt at udsætte mange af de arrangementer kommunen selv står for.
Det kan for eksempel være møder på ældrecentrene, skolefester, bedsteforældredage i børnehaver og lignende.

En kedelig udvikling
Direktør Charlotte Larsen er leder af den krisestab der koordinerer kommunens indsats i forhold til coronavirus, og hun kalder beslutningen nødvendig:
– Det er da rigtig ærgerligt at vi er nødt til at aflyse en lang række arrangementer som mange borgere havde glædet sig til at deltage i. Men det er afgørende vigtigt at vi alle hjælper til med at begrænse smitten med coronavirus, og her er en vigtig del at begrænse fysisk kontakt mellem mennesker. Vi har også besluttet, at der kun afholdes nødvendige møder og aktiviteter for ansatte i kommunen. Skal dette have effekt, må vi også begrænse andre aktiviteter på vores lokaliteter, siger Charlotte Larsen.

Hvilke arrangementer aflyses?
Rebild Kommune oplyser at de ikke kan sige præcist hvilke arrangementer der aflyses, da de afvikles af mange forskellige afdelinger og institutioner, og beslutningen om eventuelt at aflyse tages decentralt. I stedet opfordres borgere der har planlagt at deltage i et kommunalt arrangement, til at tjekke hos den enkelte arrangør om det gennemføres.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler