onsdag, maj 29, 2024

Kulturhuset i Nørager er klar til endnu en sæson

 

 

Nørager Kultur-og Medborgerhus Kig Ind har afholdt deres årlige årsmøde.

Årsmødet skulle have været i april måned, men blev udsat pga. Covid 19.
Godt 60 personer var mødt op og fik en god beretning om årets gang 2019, af formand Poul Larsen suppleret af daglig leder Birgit Jensen.
Kig Ind har haft et travlt år med mange udlejninger til familiefester, diverse møder, koncerter og kunstudstillinger. Foredrag, Syng Dansk Aften og Adventsaften i samarbejde med Nørager Pensionistforening, og ikke mindst et godt samarbejde med Rebild bibliotekerne omkring forfatteraftner og børneteater. Desuden er der mange foreninger og erhvervsdrivende der bruger huset til deres arrangementer.
Medlemstallet er stødt stigende, og formanden takkede de fremmødte for støtten, som sender et signal om, at Kig Ind rammer rigtig mht. arrangementer og tilbud til brugerne. Efter renoveringen af de Kreative værksteder på første salen, er der kommet flere brugere på de forskellige hold.
2019 var også året, hvor vi fik udvidet salen med en fast scene og depotrum, samt udvidelse af køkkenet. Efter et rigtig godt samarbejde med håndværkere og tilsynet, er resultatet blevet ganske fortrinligt.
Formand Poul Larsen rettede en stor tak til Rebild Kommunes Kulturråd for støtte til arrangementer og Sparekassen Hobro Fonden for støtte til stole og lysanlæg. Stor tak var der også til de frivillige, der giver en hjælpende hånd. En særlig stor tak, var der til Kaj Aage Pedersen, som i hele Kig Inds levetid, har løst mange opgaver, og som havde besluttet at give stafetten videre. Der var genvalg til Poul Larsen, Anna Grethe Glintborg og Eva Pedersen.
Kig Inds nye info folder for sæsonen 2020/21, bliver omdelt først i september måned. Poul Larsen fortæller: Vi har sammensat et alsidigt program, som vi håber falder i publikums smag. Koncerter kan nævnes Johnny Madsen Jam, The Granfætters, Kristian Lilholt og et musikalsk show med Anders Bircow. Familie på farten besøger atter Kig Ind med et nyt foredrag om Canada og Alaska. Lokale Anette Blichfeldt Klattrup kommer og fortæller om hendes vandretur i Israel. Flemming Både guider os igennem Syng Dansk Aften, og et foredrag/fællessang med Anette Kjær er også på programmet.
De faste uge aktiviteter er også så småt gået i gang igen, og der er igen i år mange hold. Der kan bl.a. nævnes billard, scrapbooking, strikkecafé, knipling, malecafé, motion og samvær for kræftramte, samværsgruppe, kor og kreativt værksted for voksne. Skulle der være en med en god ide til et nyt tiltag i huset, så finder vi også plads til det.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler