tirsdag, juni 25, 2024

Corona vaccination på friplejehjemmet Blandt landets første til at modtage det beskyttende stik

Beboere og medarbejdere på friplejehjemmet i Nørager blev torsdag mellem jul og nytår vaccineret mod corona.

”Og dermed har vi taget et stort skridt mod “normale” tider og et mere åbent hus, og vii glæder os til, at huset kan komme til at summe af (endnu mere) liv og af gæster og frivillige,” siger forstander Susan Lundgren Hansen og fortsætter:
”Samtidig vil jeg sige tak for de første par måneder og den opbakning og alle de gaver, blomster, julepynt, bøger, billeder mv, som vi har fået af borgerne. Vi har i de forløbne to måneder lært en masse og arbejdet på højtryk for at få et HJEM til at fungere – selv i en coronatid, hvor vikarbureauerne ikke kan stille med vikarer, og hvor personale jævnligt må isoleres, fordi de har været i tæt kontakt med en covid-smittet. Vores personale har taget ekstra vagter og været fleksible langt ud over det rimelige.”
Susan Lundgren Hansen kan også fortælle, at de, der bor på friplejehjemmet, tager det hele med positivt sind, og at det er dejligt at se, hvordan de trives. Og så er det imponerende at se, hvor gode de er til at tage imod “de nye”, som kommer, med åbenhed og hjertevarme.
Forstanderen slutter med at udtrykke håbet om, at man kan komme til at se meget mere til lokalsamfundet i 2021. ”Med vaccinationen har vi i hvert fald taget første skridt til, at det kan lykkes,” siger hun.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler