torsdag, maj 23, 2024

EFFEKTIV-PC åbner kontor og værksted i Støvring

Allerede i april måned forventer Steen Lauritzen at være klar med det ekstra værksted i Støvring.

Både private, erhverv, landbrug og institutioner er blandt kunderne i det lille computerfirma. Arbejdsopgaverne er mange forskellige og tæller alt lige fra fru Jensens langsomme computer til større erhverv med netværk, server og software løsninger.

Steen Lauritzen, der er indehaver af EFFEKTIV-PC fortæller. ”Vi dækker alle kundernes IT-behov og har tæt kontakt til dem. Kunderne fortæller os at grunden til de altid kontakter os igen, er den personlige kontakt og den dedikation de oplever. F.eks. har vi næsten været lagt ned af arbejde i forbindelse med den nye udrulning af fibernet. Kundernes overgang til nye fiberleverandører, de mange forskellige typer udstyr osv. har fået kunderne i problemer. Her har vi været deres hjælpere og hjulpet med korrekt opsætning og optimeringer af netværket. Der er jo ikke noget ved at få en superhurtig fiberforbindelse hvis der ingen dækning er i huset”

EFFEKTIV-PC dækker hele Himmerland med kørende service men tilbyder samtidig værkstedsservice hvor kunder kan indlevere deres computer eller printer til reparation. ”Vi har næsten alle reservedele på lager, det giver hurtige reparationstider og glade kunder” smiler Steen og fortsætter ”Jeg har nu valgt at åbne et værksted og kontor tæt på Støvring midtby. Det er lide midt i vores primære arbejdsområde og vil give den kærende tekniker kortere afstand til reservedele og værksted. Teknikeren har ofte brug for at tage en besværlig maskine med ind hvis der f.eks. kræves udskiftning af hardware dele.”

Det nye værksted giver også lokale kunder i Støvring området mulighed for at indlevere direkte her. ”I dag har vi kunder der kører fra f.eks. Terndrup og til Nørager for at komme på værksted. Det tænkte jeg at vi måtte kunne gøre bedre og derfor kom ideen om et ekstra værksted i Støvring.”

Steen Lauritzen startede i 2000 sit computerfirma i privaten i Nørager. Efter nogle år flyttede han det ud i håndværkerområdet Holmsvej stadig i Nørager og her har det lagt siden. Til daglig betjener firmaet kunder i Nørager, Hobro, Aars, Støvring og Randers områderne.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler