mandag, april 15, 2024

Åbningsfest for vuggestue i Hvilsom

HVILSOM: Onsdag den 1. september blev der taget hul på en ny æra i Hvilsom Friskoles historie. Det nye er en vuggestue med plads til otte børn, som drives sammen med børnehaven og skolen. Tidslinjen løber fra 2009 med åbning af friskole indtil 2013, hvor fribørnehaven blev etableret – og nu i 2021 kan man byde velkommen til otte nye vuggestuebørn i Børnehuset Sirius. 

– Vi er enormt stolte over denne mulighed og taknemmelige for at være blevet taget godt imod af forældre, børnehavebørn og bedsteforældre, fortæller vuggestuens primære medarbejder, Gitte Thomsen. 

Skoleleder Anja Thomadsen tilføjer, at de yngste hurtigt har givet positive glimt i hverdagens trummerum hos børn og personale. Disse vuggestuebørn kan opleves som ’små’ i forhold til de øvrige børn, men deres livlige og begejstrede stemmer kan samle børnene og skabe en fælles bølgelængde, så de kan mødes på tværs af alder. – Ja, vi knuselsker dem allerede, tilføjer hun.

Åbningsdagen blev fejret med åbent hus for forældre, skoleelever, samarbejdspartnere og andre interesserede fra området. 

Vuggestuen åbnede med seks indmeldte børn, men tager i løbet af efteråret alle otte pladser i brug, som normeringen og Mariagerfjord kommune har godkendt.

Det er dog muligt at blive skrevet på en venteliste eller reservere/skrive sig op til en plads et stykke ude i fremtiden.

Hvilsom Friskole og Fribørnehave er på baggrund af udvidelsen ved at skifte navn til Hvilsom Friskole og Børnehus. Til daglig kaldes vuggestuen og børnehaven Sirius, Børnehuset Sirius.

Tine Qvist og Gitte Thomsen klipper den røde snor.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler