onsdag, juni 19, 2024

Leg for store og små i det elektroniske univers på Rebild Bibliotekerne i vinterferien

REBILD: Når man har ferie fra skolen, kan man lige så godt bruge tiden på noget fedt!

De fire første dage i uge 8 sker der forskellige spændende ”elektroniske ting” på Rebild Bibliotekerne. Der er lydteater, FIFA-turnering og en dag med virtual reality spil.

Mandag på KulturStationen: Lydskab. Teater med elektronmusik. To formiddagsforestillinger. For de 4+ årige, som tages med på en fantasifuld og musikalsk guidet forestillingsrejse langt ind i lydenes univers. Man skal ind i farmors kagedåser, ned på havets bund og rundt i en pandekagedej. Høre hjertet slå, og maven der rumler, og fars gamle pladesamling kan måske blive til en drømmende rejse ud i rummet? Hvert barn får i forestillingens start udleveret en lille højttaler, og bliver på den måde medspiller i værket som ”lydbærer”. Tilsammen danner publikum og medvirkende et 360 graders lydbillede, der hele tiden kalder på opmærksomhed – hvad siger min højttaler, hvad siger sidemandens, og hvor forsvandt ”min” lyd nu hen?

Tirsdag og torsdag fyrer man op under PS4’eren og inviterer til en ordentlig gang fodbold og hygge. Turneringen er for de 10-16-årige.
Tirsdag:  Vi skal have fundet den bedste unge FIFA 22-spiller i Støvring!
Torsdag: Vi skal have fundet den bedste unge FIFA 22-spiller i Terndrup!
Onsdag: Kom og prøv kræfter med nogle af de fedeste spil i virtual reality.
Arrangementet er primært for de 12-16-årige.
Fredag: Film for de mindste i Nørager – fri adgang, bare mød op.
_ _ _

LydSkab er skabt af to lokalt bosatte kunstnere. Kirsten Østergaard Pallesen (Bælum) står på scenen og Ane Østergaard (Band Ane) er “lydtryllekunstner” blandt ledninger, lydkort, computer mm. 

Instruktør: Gertrud Exner.
Scenograf: Signe Østergaard Pallesen.
Kostumier: Mette Wichmann Andersen.

LydSkab er teater med elektronmusik.

Prøv kræfter med nogle af de fedeste spil i virtual reality.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler