tirsdag, april 23, 2024

Sommerfernisering i Nørager Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind

NØRAGER: Så er der atter blevet tid til en ny fernisering i Kig Ind. Denne gang er det ”MaleCafeen” i Kig Ind, som viser deres billeder frem fra deres sidste sæson efterår/vinter/forår 2021-2022 søndag den 3. juli.

MaleCafeen er et åbent tilbud til alle, som ønsker at tegne og male. Man betaler et mindre beløb, når man møder op. Lige nu er det mandag aften og der er pt. 14 personer, som benytter sig af tilbuddet. 

Eva Pedersen fra kunstudvalget udtaler:  – Det er jo fantastisk, at vi har så mange kreative mennesker i huset, og de selv er med til at udsmykke vores dejlige lokaler.  Det er vi stolte af, og det er med til at gøre huset unikt.

Det er Lissy og Per Carlsen, der underviser og hjælper de tegne og malerglade deltagere. – Fællesskabet og den fælles interesse, er med til at man inspirerer hinanden og alle deler ud af erfaringer på kryds og tværs, fortæller Lissy Carlsen, og fortsætter: – Sæsonen har været noget udfordrende for mange, for udover at male/tegne det, som man har lyst til, har der også været et tilbud om at male/tegne ud fra et fælles tema, som har været Den lille havfrue. Det har hele vejen været op til den enkelte, at være med til det, men alle har faktisk eksperimenteret, leget og grinet af de sjove og spændende udfald, som efterhånden formede sig på diverse lærreder. Ja fantasien fik frit spild i den proces.

Udover billederne af  Den lille havfrue er der også mange andre billeder, som har set dagens lys hen over vinteren, og som også bliver udstillet.

Alle er velkomne til ferniseringen. Der er gratis adgang og et lille glas til ganen. 

Udstillingen kan ses til 8. september.

_ _ _

Maleri af Lizzie Nielsen.
Maleri af Lizzie Nielsen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler