fredag, oktober 4, 2024

Så sjovt, at tårerne trillede…

Karen-Marie Lillelund på slap line.

Karen-Marie Lillelund ”Small talk’ede” i Sortebakkehallerne.

Den mentale Sundhed fik i den grad en hjælpende hånd, da styregruppen bag Projekt Sundhedslandsbyer, besluttede at give byens borgere en friaften, hvor man bare kunne læne sig tilbage og slippe alle hæmningerne og lade latteren og tårerne tager over. De havde nemlig inviteret Karen-Marie Lillelund til en ”Small talk”.

Ganske få minutter efter foredraget var gået i gang, blev alle blæst bagover. Folk grinede, så tårerne trillede ned ad kinderne, andre havde helt ondt i maven. Det var bare motion for lattermusklerne!

– Hun er ”bare for vildt” underholdende, mente ægteparret Lissy og Per Carlsen, som havde været heldige at få billet til det udsolgte foredrag.

– Karen Marie Lillelund formåede at underholde forsamlingen med sit syn på os mennesker i vores hverdag, fortolkning af hvad alle gør og siger, og gør ved hinanden, og ikke mindst rette synet indad på en selv, hvilket efterfølgende gav stof til eftertanke for de fremmødte, som efterfølgende resulterede i højlydt latter og trillende tårer. Det var en skøn oplevelse at se en sal fuld af kvinder og mænd grine af hverdagens små situationer, som fik glæde af at få en omgang small talk, leveret af så skøn en kvinde som Karen-Marie Lillelund, fortæller Birgit Jensen og Helle Andersen fra Styregruppen,

– En grinagtig aften. Lige, hvad jeg trængte til, sagde en af de fremmødte efter foredraget.

Foruden den mentale sundhed, som var i top denne aften, kunne Birgit Jensen i åbningstalen fortælle, at Projekt Sundhedslandsbyer også fokuserer på at gøre allerede eksisterende fællesskaber mere synlige, åbne og rummelige, og udvikle nye, hvor der er behov for det.

Kort sagt, det er styregruppens håb, at deltagelsen i projektet selvfølgelig kan skabe bedre sundhed i byen, ikke mindst for byens børn, unge og ældre, men også det kan være med til at give byens foreningsliv et løft. 

Fællesskab er nøglen til velvære. Når vi føler os forbundne med andre, er vi sundere, gladere og mere robuste. 

Et godt lokalt fællesskab er, at vi ser hinanden i øjnene og siger ”goddag”.

Arrangørerne af foredraget i Sortebakkehallerne, Birgit Jensen (tv) og Helle Andersen (th) fra styregruppen Projekt Sundhedlandsbyer i Nørager. I midten foredragsholderen Karen-Marie Lillelund. 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler

Nørager Avis uge 39 2024

Vellykkede sommerkoncerter

Nørager Avis uge 38 2024

Genbrugstøj på catwalken