lørdag, juli 20, 2024

Vejrguderne holdt hånden over Nørager Byfest​

For en gangs skyld kan byfestkomiteen i Nørager se tilbage på en byfest, der i høj grad var præget af solskin og varme temperaturer.

Særligt lørdagens og søndagens aktiviteter forløb således i strålende solskin.
Som skrevet i Nørager Avis i sidste uge blev “Årets borger” kåret på stadion torsdag aften i forbindelse med fodboldturneringen, og lørdag var det så tid til at finde årets fuglekonge.
Dagen startede som altid på Torvet med torvemarked og gratis morgenmad fra Nørager Borger- og Håndværkerforeningen.
Torvet bød, ud over morgenmad, også på et kig på det udendørs minigolfanlæg som der iøjeblikket planlægges i Nørager, derudover var der flere boder med alt godt fra garagen. Efter montering af fanepladerne gik turen mod Mejsevej, hvor sidste års fuglekonge, Steffen Jensen, blev afhentet i hjemmet.
Herefter gik byens borgere i samlet flok mod skoven og fugleskydning, der igen i år havde en stor opbakning med 70 skytter og mange tilskuere i skoven.
Som traditionen foreskriver blev årets fuglekonge dog først afsløret i teltet lørdag aften. Æren tilfaldt Kenneth Kristensen, efter at skyttekonge Henrik Jakobsen havde skudt fuglen ned tidligere på dagen.
Byfestkomiteen takker for opbakning og hjælp hele ugen igennem og ser frem til at se Nøragers borgere igen i uge 24 2018.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler