Reklamer her på siden

152x152_ikonBlev du fanget af en af vores annoncer, og kunne du tænke dig at henvise en af vores mange læsere direkte til din hjemmeside ?
Pris fra kun kr. 75,-
Kan selvfølgelig kombineres med annoncering i
den trykte udgave af Nørager Avis

 

Nørager Avis's hjemmeside har gennemsnitlig 2.500 læsere om måneden. De læser tilsammen 7.000 artikler og sider. Du har med en annonce her på siden mulighed for at fange deres interesse for netop dig, eller dig produkt. Vi kan sende dem til din egen hjemmeside, din facebook side eller hel opslag. Vi kan lave en helt speciel side til netop den info du ønsker at viderebringe...

Sådan fungere det
Din annonce køre i rotation sammen med de andre annoncørers annoncer. Når en læser finder din annonce interessant kan de klikke på den, herefter bliver de videresendt til din hjemmeside, eller facebook opslag osv.

Link til undersider
Har du ikke en hjemmeside, kan du sagtens annoncere her alligevel. Vi kan oprette en underside med dine informationer direkte her på siden.
Se et eksempel her

Interesseret... -kontakt allerede nu:

Få en uforpligtende snak om dine muligheder.
Banner annonceringen kan rabat kombineres med annoncering i Nørager Avis, tryksager, hjemmesideløsninger, skilte- og tryksags løsninger.