Copyright og ophavsret

paragrafBåde i Nørager Avis’ trykte eksemplarer og i denne netavis er alle artikler, annoncer og billeder beskyttet af loven om ophavsret.

Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale i den trykte udgave af Nørager Avis og på denne digitale platform stilles til rådighed for visning/læsning.

Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver skriftligt tilsagn fra redaktøren. Billeder, annoncer og tekst der er frigivet til brug, må kun benyttes til det i tilladelsen beskrevne.

Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside www.norager-avis.dk – med tydelig kildeangivelse. Til gengæld accepterer vi ikke gentagen og systematisk brug af dybe links direkte til underliggende materiale på hjemmesiden. Dette omfatter også anvendelsen af de sociale dele-funktioner på artiklerne.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.