torsdag, september 19, 2024

Fuldt hus til åbningskoncerten i dette års Sommerkoncerter i Rebild Provsti

På en af årets smukkeste sommerdage, tirsdag d. 30. juli, begyndte dette års sommermusikfestival ”Sommerkoncerter i Rebild Provsti 2024”.
Koncertrækken er arrangeret af provstiets organister og byder på i alt 14 koncerter rundt om i provstiets smukke kirker. 

I år var åbningskoncerten i Haverslev. Kirken var mere end fyldt til sidste plads, og enkelte måtte nøjes med ståpladser til koncerten med den meget velsyngende vokalkvartet Høst.

Kvartettens fire kvindelige sangere havde sammensat et varieret og spændende og meget smukt program, der viste mange nye aspekter af den menneskelige stemme. 

Med stor musikalitet og teknisk kunnen fik de det ekvilibristiske til at lyde legende let. Alt blev sunget udenad, og de små fortællinger undervejs skabte en god kontakt til publikum, der kvitterede med velfortjent, stående bifald efter koncerten. 

Således blev dette års ”Sommerkoncerter i Rebild Provsti” indledt på skønneste vis i den smukke sommeraften med masser af mennesker, god stemning og en fejende flot koncert. 

Koncertrækken fortsætter den næste måned med koncerter af stor spændvidde og i mange genre. Der er fri entré til koncerterne, der er økonomisk støtte af Rebild Provsti. /HF

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler