torsdag, april 18, 2024

Grebsfri og funktionelt design til åbent hus hos DESIGNA

Når DESIGNA slår dørene op til åbent hus i weekenden lørdag den 31. oktober og søndag den 1. november, bydes der på masser af funktionelt køkken, bad og garderobedesign for enhver smag. Samtidig krydres der med gode tilbud på det formfuldendte og funktionelle grebsfri design, som giver et stilrent og skandinavisk look i køkkenet.

badÅrets sidste åbent hus hos DESIGNA byder på masser af lækkerier i funktionelt køkken, bad og garderobedesign. Både lørdag og søndag den 31. oktober og 1. november er der således åbent hus i DESIGNA butikker over hele landet – begge dage fra klokken 10:00 til 15:00.

Igen sættes der fuld fokus på de grebsfri modeller, som indtager scenen og lægger op til et køkkendesign skabt til hverdagen og med plads til masser af personlighed og individuel smag.

Populært skandinavisk look

Grebsfri design er særdeles populært, fordi det udtrykker en minimalisme, som kendetegner det skandinaviske look og fordi det er en stil, som passer godt til stort set enhver boligindretning. Sådan lyder det fra Retail Operator hos DESIGNA A/S, Brigitte Kürzel, som også fremhæver muligheden for at sætte sit personlige præg på indretningen:

– Med et grebsfri look kan man i høj grad sætte sit eget præg på stilen i køkkenet – for eksempel ved at kombinere stilrene hvide grebsfri låger med overskabe i en markant træstruktur, eller måske ved at indsætte køkkenmaskiner i pangfarver og på den måde skabe flot kontrast til de hvide flader. Der er næsten ubegrænsede muligheder, og kun fantasien sætter grænser”, fortæller Brigitte Kürzel.

 

Både højglans og mat

Til åbent hus weekenden er det den højglans hvide Cassiopeia låge samt den mathvide Apollo, der indtager centrale placering og fremhæves. Begge låger er udført i 22 mm lakeret MDF-plade med funktionelle og æstetisk flotte greb, der skaber et roligt og stilrent udtryk – uanset om det er til køkkenet eller badet.

 

DESIGNA fejrer de grebsfri låger og årets sidste åbent hus i butikkerne med et stærkt tilbud på hvid grebsfri og giver 30% rabat på modellerne Cassiopeia og Apollo samt alle elemeter og tilbehør ved køb af køkken for mindst 20.000 kroner.

 

Der er åbent hus i alle DESIGNA butikker landet over lørdag og søndag den 31. oktober og 1. november, begge dage fra 10:00-15:00.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler