søndag, maj 19, 2024

Jane Bejlegaard Lindberg ny erhvervs- og turistchef

Jane Bejlegaard Lindberg SH HighresEt enigt ansættelsesudvalg har peget på Jane Bejlegaard Lindberg som Rebild Kommunes nye erhvervs- og turistchef. Hun har været konstitueret i stillingen siden 1. oktober.

Ved ansøgningsfristens udløb var der kommet 17 ansøgninger og blandt dem, faldt valget altså på den 43-årige Jane Bejlegaard Lindberg, der siden marts 2014 har været ansat som erhvervskonsulent i Rebild Kommune.

Et kendt ansigt
Derfor har både erhvervslivet og kommunens ledelse et godt kendskab til hende. Kommunaldirektør Jes Lunde er da også særdeles tilfreds med valget af den nye erhvervs- og turistchef:

– Jane er jo kendt af erhvervslivet her i kommunen som en dygtig erhvervskonsulent der formår at skabe resultater og hjælpe virksomhederne til en god udvikling. Det er også sådan jeg kender hende, og når man lægger hendes mangeårige erfaring fra det private erhvervsliv oven i, er der ingen tvivl om at hun er den helt rigtige til stillingen, siger han.

Jane Bejlegaard Lindberg starter i det nye job den 1. november.

En klar vision
Hovedpersonen selv glæder sig til at komme i gang med jobbet for alvor.

– Rebild Kommune rummer et spændende og visionært erhvervsliv, som er meget aktivt. Desuden har vi nogle helt unikke erhvervsarealer, at tilbyde vores erhvervsliv og vi ser frem til at kunne byde mange nye virksomheder velkommen.

Der er stor fokus på destinationsudvikling og en fælles branding-indsats omkring “outdoor”, så jeg glæder mig til at blive en aktiv sparringspartner for erhvervslivet og tage del i udviklingen af vores skønne område, siger Jane Bejlegaard Lindberg.

Erfaring fra erhvervslivet
Jane Bejlegaard Lindberg har en baggrund som eksportchef i møbelindustrien og kontaktchef i reklamebranchen og har dermed stor erfaring med forretningsudvikling, international handel og marketing, indenfor mange forskellige brancher. De sidste 1 ½ år har hun været et kendt ansigt i Rebild Kommune, i rollen som erhvervskonsulent. Jane har en afsætningsøkonomisk uddannelse suppleret med diverse uddannelser/kurser i projektledelse, bestyrelsesarbejde etcetera, og er pt. I gang med en mini MBA i psykologi og ledelse. Hun bor i Støvring med hendes mand og to børn.

Stillingen som erhvervs- og turistchef blev ledig da den tidligere erhvervs- og turistchef Anders Stryhn, fik job som chef for Erhverv, Turisme og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune. Har var ansat i Rebild Kommune fra maj 2013.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler