lørdag, juli 20, 2024

Åbent hus på Solhverv Privatskole lørdag d. 7-11-2015

DSC_1214

Dagen starter kl.10.00, hvor der vil være værksteder med fokus på musik og kreative aktiviteter,  og andre værksteder hvor der arbejdes med almindelig klasseundervisning i klasselokalerne.

Solhverv er kendt for at have mindre klassekvotienter, og udefrakommende kan nu se, hvordan der arbejdes i rolige og trygge omgivelser i skolens mindste klasser.

I løbet af formiddagen er der mulighed for at lave mad på bålpladsen i skolens store park sammen med en af skolens lærere. Der vil selvfølgelig også være smagsprøver på anstrengelserne.

Musik skal der til, så skolens nye kor for 1. – 4. klasse vil sammen med Mariagerfjord Kulturskoles korleder Maj- Lis Henriksen og skolens korlærer Helle Wormslev give flere prøver på, hvor langt de allerede er nået . Skolens  1. klasser, der  til daglig undervises af musikskolelærer Christian Norvig også fra Mariagerfjord Kulturskole, vil også optræde med deres kunnen.

Skoleleder Peter Hansen glæder sig rigtig meget til dagen. ” Det er altid dejligt at få lov til at vise vores skole frem. Vi har selvfølgelig i lighed med sidste år bestilt godt vejr, så alle kan nyde vores  flotte omgivelser, men selv om vejrguderne skulle drille lidt, har vi heldigvis masser af plads til vore aktiviteter indendøre.”

Skolen har det sidste års tid oplevet en stor søgning af elever udefra og har pt 287 elever på skolen og har 2 spor på alle årgange, dog undtaget  4., 5. og 10.kl. . Lige i øjeblikket kører skolen med nogle små klassestørrelser på 0.-3. årgang og også i 6./ 7. årgang, og har her mulighed for at tage nye elever ind.

Om dette siger Peter Hansen:  ”  Vi har desværre måttet sige nej til flere elever, der har forespurgt på plads i nogle af vores klasser,  der i forvejen er fyldte. Det er faktisk ret træls, at skulle sige nej til familier og elever, der rigtig gerne vil være på Solhverv. Men heldigvis har vi stadig plads i ovennævnte klasser, hvor vi med åben pande kører med mindre klasser, som sikrer trygge rammer og mulighed for god indlæring” slutter skolelederen, der ser frem til en spændende dag, der forhåbentlig også lokker masser af folk til Vebbestrup.

Solhvervs egen skolebus har nu for øvrigt direkte afgange til og fra Valsgård, Øster Doense, Ravnkilde og efter juleferien vil bussen også køre forbi Fjordparken i Hobro både morgen og eftermiddag.

30058_Solhverv_Ann_131x180_AVIS

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler