lørdag, juni 22, 2024

Rebild konservative deltog i stort landsråd

På billedet ses den lokale konservative vælgerforening fra Rebild og Vesthimmerland sammen med den genvalgte partiformand Søren Pape.
På billedet ses den lokale konservative vælgerforening fra Rebild og Vesthimmerland sammen med den genvalgte partiformand Søren Pape.

I weekenden afholdt Det Konservative Folkeparti sit årlige landsråd – denne gang i Herning. De lokale konservative fra Rebild var selvfølgelig også til stede med et hold af delegerede medlemmer, der deltog i de politiske forhandlinger og debatter.

”Landsrådet er altid et højdepunkt. Det er her, vi lokale har indflydelse på, hvad hele partiet bør fokusere på det kommende år, og det er her, vi har særligt gode muligheder for at komme helt tæt på vores folketingsgruppe på Christiansborg for at drøfte de udfordringer, som vi både her lokalt men også i hele landet står over for, ” siger Lene Aalestrup og Holger Pedersen.

Lokale input til Christiansborg

Den konservative leder Søren Pape Poulsen har siddet i stolen i godt et år nu, og ved valget i juni blev han også valgt til Folketinget med et stort personligt stemmetal i Midt- og Vestjylland. Pape blev lørdag genvalgt af et enigt konservativt bagland, og det er noget, der glæder de konservative fra Rebild.

”Vi støttede selvfølgelig genvalget af Søren Pape. Han har sat gang i et nyt og større projekt, der handler om skarpere holdninger og en mere stålfast profil og om mere åbenhed og mere inddragelse. Ham forventer vi os meget af i de kommende år, og vi glæder os til at være en del af arbejdet hen imod at få genrejst vores parti på nationalt plan” understreger de lokale byrådsmedlemmer.

Interessen var overordnet set stort for det konservative landsråd i år. Der deltog omkring 800 delegerede, og det er 100 mere end for tre år siden, hvor landsrådet også var i Herning.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=_qHuCgGKUqc[/embedyt]

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler