torsdag, maj 23, 2024

En anderledes uge på Borremose Erhvervs Efterskole

I den foregående uge havde Borremose Erhvervs Efterskole lagt skoleskemaet i skuffen, og koblet de almindelige fag sammen med erhvervsfagene.

Atmosfæren har emmet af kreativitet og læring på en anderledes måde. Der er blevet savet, lakeret, svejset, boret, lavet mad, malet, lavet dekorationer, udregnet priser, udarbejdet arbejdstegninger, motioneret og mange andre spændende ting.

Inden for de håndværksmæssige fag, tømrer og jern og metal, har eleverne kreeret flotte fuglehuse, selv udtænkt ideer til lysestager samt produceret dem.

Faget mad til mennesker har i samarbejde med idræt og biologi, arbejdet med kost, motion og sundhed. De kreative unge mennesker har også haft mulighed for, at arbejde med blomsterdekoration, hvor de bl.a. har lavet flotte juledekorationer.

Ud over den kreative del, har de almindelige skolefag også spillet en stor rolle. Der er bl.a. blevet beregnet priser på de færdig produceret produkter, hvor både arbejdstid og materialer er indregnet, og eleverne har lavet foldere, hvor de fortæller om deres produkter.

Så på en uge med arbejdstider, der minder en del om den virkelige verden, fra 8 til 16, har eleverne været igennem hele spektret fra ide til produktion til salg.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler