torsdag, juli 18, 2024

Julefrokost med lokalkendt DJ

Nye initiativer præger igen årets julefrokost i Sortebakkehallen, hvor liveband er skiftet ud med Diskotek Venus, og Johnnys Kød står for maden.

Når dette års julefrokost løber af stablen i Sortebakkehallen lørdag den 28. november, bliver det med flere nye intiativer på aftenens program.

For første gang skal Johnnys Kød eksempelvis stå for maden, som bliver en stor julebuffet med friskskåret kød fra slagteren, der selv er til stede under udskæringen. Derudover har man i år valgt at satse på musik fra Diskotek Venus ved Peter Christensen frem for liveband.

–  De sidste par år har der været flere, der har danset, når DJ’en har spillet, end når der har været live musik. Og så ved alle heromkring jo, hvem Peter er, og at han plejer at kunne levere en god fest, siger Ole Skødt, der er en del af festudvalget for Nørager IF.

Ud over Ole Skødt fra Nørager IF er det medlemmer fra Rørbæk IF, Sortebakken HK og Sortebakkens Gymnastikforening, der står for at arrangere julefrokosten. Overskuddet fra festen deles mellem de fire foreninger, som hver fik 7000 kroner med fra sidste års fest.

Billetter til julefrokosten skal købes på www.sgf2011.dk inden den 23. november og koster i år kun 200 kroner, som inkluderer musik, tre retters julebuffet og friskbagt brød fra Nørager Bageri.

Julefrokost 2015

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler