torsdag, maj 23, 2024

Julemarked i Stenild

Julemarkedet i Stenild søndag var rigtig flot besøgt.
Lige fra start af strømmede det ind med juleglade kunder, der var glade for at Nordjylland slap for de store snemængder. Mange børn kom forbi for at hilse på julemanden og for at få en lille slikpose. Far og mor var mere interesseret i de gode tilbud ved Johnnys kød, og om nissestanden skulle forøges med en ny lille nisse eller anden pynteting.  Mange benyttede sig også af at få en gang gratis nakkemassage og få fornyet Ok kortet, for igennem det at kunne støtte vores forsamlingshus.
Æbleskivedamerne havde hele dagen travlt med at bage de friske æbleskiver, som kunderne stod i kø for at købe.
Allerede kl. 14.30 kunne tombolaen melde om udsolgt af lodder og de 200 sponserede gaver havde fået ny ejermand.
Sognepræst Herluf Christensen oplæste en lille julefortælling fra “De hellige tre konger. eller  Hvordan skal vi nå frem til julen”
Brian Svendsen måtte have hjælp af sin søster, da Mette Dam havde virus på stemmebåndet, til at synge både nye og gamle julesange bl.a. “Juletræet med sin pynt”, ” Til julebal i nisseland” og ” Søren Banjomus”
Julemarked udvalget er meget tilfredse med dagen og det er også det alle udstillerne har meldt tilbage. Alle har sagt at de gerne vil komme igen i 2016.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler