torsdag, april 18, 2024

Nyt fra Støtteforeningen for Ravnkilde Skole

IMG_0655
På billedet ses fra venstre Anna Degn og Nicoline Gerner Rasmussen fra 4. klasse.

Der er kø ved det nyligt indkøbte og opsatte gyngestativ ved Ravnkilde Skole.
Gyngestativet er købt for penge fra Støtteforeningen for Ravnkilde Skole, som også har søgt nogle af pengene til gyngestativet hjem fra Sparekassen Hobro´s Fond (Jutlander Bank).

 

Støtteforeningen for Ravnkilde Skole har planer om flere legeredskaber ved Skolen. Støtteforeningens midler kommer udelukkende fra foreningens medlemmer, som betaler kontingent og hvoraf mange donerer ekstra penge som gaver, fra firmaer, som sponserer gaver til auktion og fra enkelte fonde, som giver til specifikke projekter. Tidligere har Støtteforeningen for Ravnkilde Skole givet penge og frivillig hjælp til en Multibane, et udendørs bordtennisbord, akvarieudstyr og fisk til Skolens akvarium, en Giraf-gynge m.m.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler