onsdag, maj 29, 2024

Julekoncert i Stenild kirke

Stenild_kirke_2011Dette års fælles julekoncert for Rørbæk, Grynderup og Stenild sogne bliver i Stenild kirke torsdag den 10. december kl. 19.30. Koncerten er med det rytmiske kor ”A Piede of Cake” fra Aars, ledet af Anne Verdelin, og de har sammensat et rigtig fint juleprogram, hvor der bliver mulighed for at høre et bredt udsnit af korets rytmiske repertoire, herunder også gospel-prægede numre.
Koret har eksisteret siden 2008 og øver i Vesthimmerlands Musikhus ALFA, og korlederen Anne Verdelin er i forvejen godt kendt med Stenild kirke, idet hun har været ansat som kirkesanger i kirken i en periode for nogle år siden. Hun har også indenfor de sidste par år medvirket både ved en sangaften og en musikgudstjeneste i Rørbæk kirke.
Der er gratis adgang til koncerten, og vi håber igen i år på et stort fremmøde og god optakt til julen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler