søndag, juni 16, 2024

60 hold fra hele landet spiller til Bambi-Cup

IMG_5902Som traditionen sig byder, danner Sortebakkehallerne ramme om “Danmarks hyggeligste indefodboldstævne”, når årets Bambi-Cup løber af stablen fredag og lørdag denne weekend.

Her vil ikke mindre end 60 fodboldhold fra hele landet strømme til Nørager for at deltage i stævnet, der er kendt for den gode stemning og hyggelige atmosfære.
– Ikke mindst satsningen på et GPM-stævne for nogle år siden har betydet et gevaldigt løft for promoveringen og anerkendelsen af Bambi-Cup. Til dette års stævne har vi deltagelse af de absolut bedste indendørsfodbold hold fra HELE Danmark, siger medarrangør Flemming Andersen.
Stævnet starter fredag med netop GPM-stævnet, hvilket betyder, at de deltagende hold dyster om point, der i sidste ende kan være med til at sikre dem titlen som Danmarksmestre i indefodbold.

 

Lørdag fortsætter stævnet med Old Boys-fodbold og den publikumskære showrække, der spiller fra klokken 9 til 17, hvorefter Young Boys-rækken går på banen med 15 tilmeldte hold.
Flemming Andersen understreger, at arrangørerne har lagt sidste års episode, hvor stævnet blev landskendt på grund af nogle uheldigt medbragte hash kager, bag sig.
I stedet vil de fokusere på at bibeholde den gode og hyggelige stemning, der altid har været forbundet med Bambi-Cup.
– Når man ser tilbage på den spæde start for 13 år siden, kan man vist roligt sige, at stævnet er blevet voksen. Men det skal stadig være en lokal begivenhed for spillere og borgere i vores lokalområde, siger Flemming Andersen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler