lørdag, juli 20, 2024

Juleklargøring på Borremose Erhvervsefterskole

Torsdag, i forrige uge, var samtlige elever trukket i arbejdstøjet og havde fået gummihandskerne på.

Skolen skulle nemlig igennem den første halvårsrengøring. Der blev pudset vinduer, renset toiletter, støvet af og vasket ned. Alle hjalp godt til og efter en flittig eftermiddag serverede køkkenet en velfortjent julemiddag.
Beløningen for alt besværet kom om aftenen, hvor der var gjort klart til et stort anlagt julediskotek med både røgmaskine og diskokugle. Der var gang i baren hele aftenen med salg af sodavand og chips. Da eleverne først var blevet enige om musiken var der lagt op til fælles hygge og senere på aftenen en gang julebingo.
Kl. 22 var aftenen ved at være ovre og elever og lærere kunne se tilbage på en dejlig dag. med rengøring og julehygge.
Eleverne kunne ved sengetid glæde sig over deres helt rene værelser.
Fredag startede med morgenmad hvorefterturen gik til Julegudstjeneste i Kgs. Tisted kirke. Turen, på ca. 1.5 km, blev taget på gåben, både frem og tilbage, for at eleverne kunne få lov at nyde den friske morgenluft og vågne ovenpå gårdsdagens sene diskoteksaften.
Efter en god gang frokost fik eleverne fri for at kunne tage på juleferie. Eftermidagen igennem var parkeringspladsen foran Borremose Erhvervsefterskole fyldt med glade forældre der fra hele landet strømmede til for at fragte deres børn hjem.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler