mandag, april 15, 2024

Fernisering i Kig-Ind

Efter et godt udstillings år i 2015, begynder vi  2016 med endnu en ny udstilling med to dygtige kunstnere.

Alle er velkommen, når vi søndag eftermiddag den 10. januar kl. 15.00, åbner dørene til fernisering i Kig Ind i Nørager.
Udstillerne er billedkunstner Mogens Nielsen fra Hobro og glaskunstner Annette Wie fra Nibe.

Mogens Nielsen er en fabelagtig maler med en teknisk og håndværksmæssig kunnen der imponerer og forfører betragteren. Motiverne findes ikke i virkeligheden – ikke helt – for Mogens Nielsen bearbejder det fotografiske udgangspunkt digitalt inden det projiceres op på lærredet, hvormed han maler det i et take. Det skal sidde første gang, ellers duer det ikke, mener han.

 

Han er selvlært og debuterede i 1983 på Kunstnernes Sommerudstilling og senere på et utal af andre censurerede og kuraterede udstillinger.
Annette Wie har arbejdet med glaskunst i flere år og laver både fade, lysestager og relieffer. Hun arbejder mest med klart glas, men også indimellem med gennemfarvet glas.
Sin inspiration henter hun ofte i de tidlige morgentimer – det kan være istapper hængende fra tagrenden eller et mønster i sandet på stranden. Ikke mindst er Annettes glasting farvet af hendes opvækst imellem fjeldene i Vestnorge.
Kom og mød kunstnerne, som begge vil være til stede på ferniseringsdagen.
Udstillingen kan ses i Kig Ind fra den 10. januar til 4. marts

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler