torsdag, juli 18, 2024

JBN Jord & Beton fusionere med NR Kloak

Niels Jørgen Dahl Pedersen(th) benytter sammenlægningen til at drosle ned. Ny direktør for de to virksomheder bliver Niels Rüsz(tv) der har drevet NR Kloak siden 2011. Det nye fælles navn bliver NR Kloak & Beton.
Niels Jørgen Dahl Pedersen(th) benytter sammenlægningen til at drosle ned. Ny direktør for de to virksomheder bliver Niels Rüsz(tv) der har drevet NR Kloak siden 2011. Det nye fælles navn bliver NR Kloak & Beton.

NR Kloak fra Nyrup og JBN Jord & Beton fra Nørager valgte nytåret til at fusionere og kan nu tilbyde løsninger indenfor gravearbejde, kloak og beton.

For den nuværende ejer af JBN Jord & Beton, Niels Jørgen Dahl Pedersen, er det nye samarbejde med NR Kloak et slags generationsskifte. Han var medstifter af JBN Jord & Beton tilbage i 1998, og har haft travlt lige siden. Men nu er det tid til at drosle ned og tage det hele lidt mere roligt. Han bliver dog et par år i den nye virksomhed for at hjælpe det hele i gang via sin stor ekspertise indenfor betonarbejde. Ny direktør for virksomheden bliver ejer af NR Kloak Niels Rüsz, der har drevet sin virksomhed siden 2011. Den nye virksomhed, der nu hedder NR Kloak & Beton, tæller nu 9 mand.

Samarbejde giver store fordele
Med de nye samlede kompetencer, flere års erfaringer og et udvidet netværk, kan NR Kloak & Beton tilbyde sine kunder et bredere spektrum af løsninger. Niels Rüsz fortæller her:

– Ofte når vi har gravet ud til kloakker ud på forskellige projekter, skal kunden efterfølgende finde en entreprenør, som så kan lave betonarbejdet. Det slipper de for fremover, for nu tilbyder vi hele pakken fra jord til gulv.

Nye solide folk med mange års erfaring
De nye kompetencer og de mange års samlede erfaring betyder også, at virksomheden kan optræde langt stærkere ift. tilbudsgivning, være skarpere ift. vores konkurrenter og dermed give vores kunder bedre priser.

– Det bliver spændende at tage hul på det nye samarbejde, og vi glæder os alle til at blive en større virksomhed med mange solide og erfarne folk, der kan tage fat på flere og større opgaver til glæde for udviklingen i lokalsamfundet.

Kvalitet og ordentlighed stadig i højsædet
Vi udfører gravearbejde og kloakerer – og nu er vi så også blevet specialister i beton i alle afskygninger, fundamenter, sokler, gulve, terrændæk, bygningsfundamenter, fundamentsforstærkning, understøbning.

– Vi lever af at levere kvalitet og vi laver aldrig noget halvt. Alt skal fungere og se ordentligt ud, når vi er færdige med en arbejdsopgave uanset hvem kunden er, slutter Niels Rüsz.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler