søndag, juni 16, 2024

Nyt tilbud: borger til borger-portalen boblberg.dk

Boblberg_uddeling_af_flyers_RebildLeder du efter en at løbe med, deltagere til din læse- eller strikke-klub eller har du lyst til at deltage i frivilligt arbejde?
Rebild Kommune vil gerne gøre det endnu nemmere for dig at finde nogle at dele netop din interesse med – det gør du nemt på borger til borger-portalen
Boblberg.dk.
På Boblberg.dk, kan du oprette dit eget opslag – en boble – eller svare på andres opslag og på den måde finde en at dele din interesse med.
– Leder du efter en madklub, en trommeslager til dit band, en gå-makker eller noget helt fjerde? Det er kun fantasien, der sætter grænser for aktiviteterne, siger udviklingskonsulent i idræt og fritid Louise Gammelholm Poulsen og fortsætter:
– undersøgelser viser, at der er en bevægelse blandt borgerne fra de traditionelle foreninger over mod de mere uorganiserede fritidsaktiviteter og tilbud, og derfor synes vi, at Boblberg også skal være et tilbud til Rebild Kommunes borgere.

 

Det bobler med interesser i Rebild
Der er allerede oprettet ti bobler i Rebild Kommune på Boblberg.dk med meget forskellige tilbud: du kan blive frivillig i en biograf, være med i traveklub i Rørbæk, prøve orienteringsløb i Rold Skov, lave mad med en flygtning eller dyrke forskellige sportsgrene i Støvring Hallen, hvor ti mænd mødes hver mandag og har det sjovt sammen.
– det tager kun et minut at oprette sig som bruger på Boblberg.dk, så har du adgang til de tilbud om fælles aktiviteter, som andre borgere har lagt op − og kan selv oprette bobler med dine interesser og modtage beskeder, siger Louise Gammelholm Poulsen. Hun fortsætter:
– styrken ved Boblberg.dk er, at der ikke er langt fra tanke til handling, hvis du mangler nogen at dele din interesse med.
Boblberg er et tilbud til alle borgere
Rebild Kommunes Frivilligkoordinator Sietske Møller supplerer:
– Erfaringer fra andre kommuner viser, at også ældre borgere tager Boblberg til sig. Jeg tror, at portalen vil blive et spændende sted for vores sociale foreninger, og at den vil bidrage til, at endnu flere borgere bliver aktive i deres fritid.
Portalen er også et godt tilbud til Rebild Kommunes mange tilflyttere og kan være med til at gøre det nemmere for flygtninge at få et netværk.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler