lørdag, juni 22, 2024

Borremose erhvervsefterskole på charmeoffensiv

Her i årets første 3 måneder vil Borremose Erhvervsefterskole besøge flere storcentre, hvor de vil fortælle om hvad en erhvervsefterskole kan tilbyde. Det vil være forskelligt, hvilke profil fag, der bliver repræsenteret i de forskellige storcentre.
Sidste fredag besøgte 5 elever og 2 lærere Randers Storcenter. Der var en fin stand i midten af centeret, hvor der dagen igennem kom nysgerrige folk, i alle aldre forbi, for at få en snak om skolen, og for at se de unge menneskers arbejde. På standen kunne man møde Catrine som ville fortælle om pædagogfaget, Benjamin, Rasmus og Asger som fint fremviste en ATV, og gerne ville snakke om motorer i forbindelse med mekanikerfaget og Melissa som repræsenterede blomsterbinding. Det var en god dag, som blev afrundet med velfortjent aftensmad på McDonalds. Herefter gik turen hjem til Borremose Erhvervsefterskole igen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler