tirsdag, april 23, 2024

LÆSERBREV: Solstik på en vinterdag

 

laeserbrev_logoFormanden for socialdemokraterne i Rebild Kommune, har enten fået verdens første vintersolstik. Eller været på rov i barskabet inden hun satte sig til tasteturet.
Påstanden om, at DF sparer 90 millioner på boligydelse er lodret forkert. Vi ser frem til en dokumentation som kan underbygge dette?
Men derimod kan det underbygges, at Socialdemokraterne jo netop selv har siddet ved roret af regeringen de sidste år og indført besparelser på ældre. Samtidigt med de ikke ville lave en aftale med DF om at ændre optjeningskravet, som DF selv tilbød da konjunkturerne ændrede sig.

Så formanden har ret. Velfærden er blevet udhulet de sidste år, især under socialdemokratisk ledelse.

En flygtning koster ca. 160.000 kr. om året for landet, ifølge Rockwool fonden. Socialdemokraterne har de sidste mange år lempet for stort set alle krav, der begrænsede migrantstrømmen. Så meget, at vi de sidste fire år har fået ca. 40.000 migranter. Hurtig hovedregning giver et beløb 6,4 milliarder i udgift til danskerne.

Så grunden til at der har været besparelser på danskenes velfærd, er nok ikke Dansk Folkeparti, men snarere formandens eget parti, der klart har prioriteret migranter over danske arbejdere og velfærd.

Faktisk så får vores kommune mere en 5 millioner til ældre og velfærd i forbindelse med ældremilliarden. Penge som er skaffet af DF.  Så vil formanden ikke være sød og forklare, hvilket parti vælgerne får mest ud af at støtte. Dansk Folkeparti, der ønsker færre migranter og derved flere penge til danske arbejdsløse, danske ældre og dansk velfærd. Eller socialdemokratiet, der i snart mange år har prioriteret nedskæringer på danske privilegier danske ældre og dansk velfærd, for at skaffe plads til flest mulige migranter.

Vi tror roligt tilbage vælgerne kan læne sig tilbage og satse på Dansk Folkeparti.

 

Kim Kristoffersen & Tommy Degn

DF-Rebild

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler