onsdag, maj 29, 2024

Næste uges film i KINOREVUEN

2003772_flaskepostfrap_still_photo-henrik-ohsten-flaskepost-fra-p-still13-20150601-zen-fp-0066_org_printFra mandag den 14. marts spiller filmen. FLASKEPOST FRA P med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne.
Filmen er den tredje af fire film om uopklarede kriminalsager i Afdeling Q.
Søskendeparret Samuel og Magdalena som er opvokset i en religiøs menighed i Danmark forsvinder pludseligt. Og på Københavns Politigård dukker en 8 år gammel flaskepost op med et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab.
Carl Mørck og hans assistent Assad fra politiets Afdeling Q finder hurtigt ud af, at der er en forbindelse mellem de to sager, og det lykkes dem at grave sig ind i det religiøse samfund og komme på sporet af en mand, der trækker et årelangt spor af bortførelser og mord efter sig. Mord som aldrig er blevet anmeldt, da han angiveligt hver gang bortfører to børn fra meget religiøse familier, slår det ene barn ihjel og kræver tavshed og en stor løsesum for det andet. Tiden er knap og i jagten på at finde børnene før det er for sent, må Carl Mørck sande, at det at tro på noget er tæt forbundet med livet og døden.

Kinorevuen_10_2016

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler