tirsdag, juni 25, 2024

Marie Bjerre er ny folketingskandidat for Venstre i Himmerland

MRB SVPå et velbesøgt opstillingsmøde mandag den 14. marts 2016 i Haverslev Hallen blev advokat Marie Bjerre valgt som ny folketingskandidat for Venstre i Himmelandskredsen.

Der var ved fristens udløb ikke foreslået andre kandidater, og den 29-årige Marie Bjerre blev derfor enstemmigt valgt uden modkandidater.
I sin tale til kredsen fokuserede Marie Bjerre på den personlige frihed, og hvorfor der er behov for at kæmpe for det liberale menneskesyn.
”Vi lovgiver for meget i Danmark. Vores tendens til altid at møde en problemstilling med mere regulering, mere overvågning og mere kontrol er ødelæggende for den enkelte og det lokale initiativ. Jeg brænder for den personlige frihed og er kort sagt en liberal værdikriger”, fastlog Marie Bjerre.
De mange fremmødte udtrykte stor tilfredshed med valget af Marie som deres nye folketingskandidat og glæder sig til at komme i gang med at forberede det kommende valg sammen med kandidaten.
”Jeg er enormt overvældet over den store opbakning og positive stemning, jeg er blevet mødt med hele vejen rundt, og glæder mig nu til at komme ud at lære kredsen godt at kende, debattere en masse politik og slå et slag for den personlige frihed.” siger Marie Bjerre.
Marie Bjerre har sine rødder i Venstre. Hun har været formand for VU Viborg og sidenhen været medlem af VU’s landsstyrelse og forretningsudvalg. I studietiden arbejdede hun for Venstre på Christiansborg og senere hen som politisk assistent for Jens Rohde i Europa-Parlamentet.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler