onsdag, april 17, 2024

Velbesøgt podekursus med Karsten ’Kortbuks’

Karsten demonstrerer lilleVar der kommet ti gæster mere, var det blevet noget mas – eller mos, når det nu handlede om æbler – da der mandag aften blev holdt podekursus for mere end 40 gæster på Boldrup Museum.
Karsten ’Kortbuks’ Hansen fortalte om podningens enkle kunst til en propfyldt skolestue, og efterfølgende kastede de mange ivrige gæster sig over det kæmpestore udvalg af podekviste, Karsten havde medbragt. I løbet af et par timer blev der således lavet langt over 100 nye æble- og pæretræer, som nu forhåbentlig snart står i den nordjyske muld.
– Jeg synes, vi har haft en rigtig god aften. Der var mange mennesker, men heldigvis ikke flere end at alle kunne komme til at pode. Så jeg håber, at alle gæsterne fik det, de kom efter, fortæller arrangøren, naturvejleder Gert Rubæk, fra museets skoletjeneste.
Det er tredje år i træk, at museet har allieret sig med Karsten Hansen, og med den store interesse, der er for arrangementet, bliver det nok heller ikke sidste gang, der bliver podet æbletræer på det lille museum.
Næste gang der er aktivitet på museet, er lørdag den 9. april, hvor museets støtteforening, Boldrup Museumsforening, indbyder alle interesserede til ’Frivillighedsdag’, hvor man vil fortælle om de mange udfoldelsesmuligheder, der er som frivillig på museet.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler