onsdag, april 17, 2024

Fagprøve og forårsmarked på trælast

Maiken, nørager trælast

Den 1. januar gik Nørager trælast igen ind i samarbejdet med den landsdækkende kæde XL-byg, med det udfald at vi nu kan kalde os XL-Byg Nørager Trælast, Proffcenter og Trælast.
Det fortæller direktør Leo Vammen, og fortsætter; men lad jer ikke skræmme med Proffcenter, dette betyder udelukkende at vi skal vælge en linje at markedsføre samt et sortiment at have på lager.
Sortimentet henvender sig dog ikke udelukkende til de professionelle håndværkere, det henvender sig også til de mange private samt landmænd forretningen oplever, kommer i forretningen.
Leo Vammen fortæller at de oplever at mange er bevidste om hvilke produkter de skal bruge og hvilken kvalitet de ønsker når de er i gang med projekter i hjemmet og vi er derfor kun interesseret i at i får det bedste med herfra til en fornuftig pris.
-vi har altid slået på at vi står til rådighed for såvel håndværksmestre som private og det bliver vi ved med.

 

Butikkens kunder har igennem de sidste 2 år kunne opleve at blive betjent af Maiken Møller Petersen, der har været under uddannelse som salgsassistent med speciale i byggemarked. I forbindelse med at Maiken den 30.6 har udstået sin læretid skal hun nu lave hendes afsluttende fagprøve projekt.
Her har hun valgt at afholde et forårsmarked. Maiken fortæller; Jeg kom på ideen, fordi vi som profil nu hedder Proffcenter, og derfor mest henvender os til håndværksmestrene, men vi må ikke glemme vores opland af loyale private kunder!
Jeg forstillede mig derfor et arrangement, med sæson aktuelle varer lidt gratis mad og en masse glade mennesker. Det vil jeg prøve at opnå med et forårs marked.
Vi har handlet forskellige sæson aktuelle varer hjem.
Outdoorchef grill kommer og demonstrer deres produkter med lækre smagsprøver, ligeledes har vi også fået Electrolux til at komme og demonstrere deres varmepumper.
Maiken afslutter; samtidig har jeg fået den lokale slagtermester, Johnnys kød, til at sørge for at der bliver serveret lækkert gratis mad og kolde øl og vand. Alt i alt håber jeg bare at kunne skabe en hyggelig dag med vores lokalsamfund, så det kan mærkes at vi ikke har glemt at de også er her

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler