torsdag, maj 23, 2024

Turbo på byggesagbehandling !

laeserbrev_logoDet summer af byggeaktivitet i hele Rebild Kommune. Kommunen virker som en magnet for tilflyttere i øjeblikket.
Men, men – vi har desværre ikke kunnet følge med i byggesagsbehandling og fremlæggelse af nye aktuelle lokalplaner.
Heldigvis har de seneste måneder vist, at ansættelse af 6-7 nye medarbejdere i forvaltningen, har givet god fremdrift og positivt resultat. Vi er godt på vej, men dog ikke helt fremme ved flg. mål : ”at være på forkant, og have varen på hylden, når kunden kommer i butikken”.
Derfor har vi fra Venstre nu et forslag fremme til ØK behandling, der nu præciserer en tidsplan, så vi inden 1. juni har alle aktuelle planer fremlagt, og at byggesagsbehandlinger opfylder et allerede godkendt tidsforløb.
For at nå målet – og spare tid og penge – og en langt hurtige sagsbehandling, mener vi bl. a., at bygherrer gerne selv må få udarbejdet professionelle forslag til lokalplaner, som forvaltning så endelig godkender til fremlæggelse.
Jeg ved godt, at nytænkning er en svær størrelse i det kommunale – både som politiker og forvaltning – men jeg fornemmer nu en vis positiv forståelse i denne sag.

Gert-FischerGert Fischer
Gruppeformand Venstre Rebild Kommune

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler