onsdag, maj 29, 2024

Herligt vejr på Teglgaards Mølle

Ikke-navngivet-8Der var fuldt hus og herligt solskinsvejr den 1. maj til Rebild Turistforenings kulturhistoriske vandring til Teglgaards Mølle og dens omgivelser.
Kjeld Thomsen, der var turens guide havde tilrettelagt det således, at først gik vi en tur ud i landskabet for at se stederne, hvor tingene var foregået, og derefter gik vi indendørs i Kjelds fotoatelier for at se billeder af tingene.
Efter traveturen på godt 5 km var det en fin ting at få en øl og en sandwich, bemærker Inger Lise Nielsen fra Rebild. Det var en meget informativ tur, og jeg holder meget af Kjelds jordnære måde at fortælle på. Hun havde aldrig været på Skadsholm før, så det var en af nyhederne. En anden nyhed, som Inger Lise bemærkede, var den store gård, der havde ligget ude ved Slettingen i nærheden af Ll. Blåkilde. Her så vi billeder af den ravage, som et lynnedslag havde udrettet i midten af 1930’erne. I dag er det kun de gamle frugttræer der er synlige tegn på, at her har boet mennesker, slutter Inger Lise Nielsen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler