lørdag, juli 20, 2024

Ny bestyrelse i Mejlby/Haverslev KFUM

Mejlby/Haverslev KFUM Håndbold holdt allerede i marts generalforsamlig, hvor et af punkterne på dagsordenen var valg af medlemmer til den kommende bestyrelse. Desværre var der ingen, som ønskede at indtræde i bestyrelsen og derfor indkaldte Mejlby/Haverslev KFUM håndbold til ekstraordinær generalforsamling onsdag d. 20. april 2016. Eneste punkt på dagsordenen var at få valgt en ny bestyrelse. Det lykkedes heldigvis og den nye bestyrelse har nu konstitueret sig. Følgende personer sidder i bestyrelsen for Mejlby/Haverslev KFUM håndbold: Margrethe Thomasen (formand), Anja Putzer (næstformand), Birgitte Hansen (kasserer), same Anna Marie Svenstrup og Eva Fynbo Jensen.
Mejlby/Haverslev KFUM er en traditionsrig klub, som brænder for at give børn såvel som voksne gode håndboldoplevelser. Vi har håndboldhold på alle niveauer. For de helt små tilbyder vi Trille/Trolle, som er leg og motion for de 3-5 årige. Desuden tilbyder vi håndbold for U8, 10, U12 og U14 børn. For de voksne har vi p.t. et Serie 3 Dame hold, ligesom vi har et Jyllandsserie Dame hold. Vi håber i fremtiden at kunne udbyde flere hold, så hvis du har en håndboldspiller gemt i maven, så er du velkommen til at kontakte bestyrelsen for Mejlby/Haverslev KFUM for at se om vi kan tilbyde netop det hold, som du gerne vil spille på.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler