lørdag, juli 13, 2024

Musikalsk Åbent hus i Ravnkilde

Musikalsk Åbent Hus i Ravnkilde

Ravnkilde Forsamlingshus inviterer sammen med Himmerlands Folkemusikskole til Musikalsk Åbent Hus.
Musikalsk Åbent Hus er en nyopstået aflægger af Musikbutikken i Gl. Skørping. Her har man de sidste par år oplevet en overvældende interesse for de nye musikalske arrangementer. ”Vi har fundet en form med en åben og uformel facon, der skaber en atmosfære, som folk synes godt om”, siger Klaus Thrane. ”Den stemning, der opstår i Musikbutikken, vil vi gerne prøve, om vi kan skabe i Ravnkilde også”.
Hver gang har budt på musikalske overraskelser med alt fra korsang og solosav til blues og hornmusik. Små og store bands og orkestre spiller, og nogle synger. Det hænder, at der improviseres, så helt nye grupper opstår. Hver gang samles alle, der har lyst til at være med i ét stort orkester, og indimellem smelter det hele sammen i fællessang.
Klaus Pindstrup, Klaus Thrane og Stefan Groot er en slags musikalske værter, som guider os gennem eftermiddagen. ” Har man lyst til at give et nummer, må man meget gerne henvende sig til en af os, der holder styr på begivenhedernes gang. Musikken opstår på stedet, når vi ser hvem der kommer. Vi plejer også at komme lidt rundt og snakke med folk for at finde ud af, om nogen har lyst til at synge en sang eller spille et stykke. Og skal der musikalsk assistance til, giver vi gerne en hånd med.”
Alle er velkomne. Man må hellere end gerne komme og lytte og opleve, hvad der sker, når musikken folder sig ud. Det bliver spændende at se, hvem der dukker op, og hvad der venter af nye musikoplevelser. Så kom og vær med til at fylde Ravnkilde Forsamlingshus med musik, sang og stemning søndag den 29. maj kl 14-17. Der kan købes kaffe og kage mm.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler