lørdag, juni 22, 2024

UGENS FILM I KINOREVUEN

En mand der hedder oveEN MAND DER HEDDER OVE
Nu kommer den charmerende, hjertevarme og humoristiske filmatisering af Fredrik Backmans bestseller En mand der hedder Ove med Rolf Lassgård i hovedrollen.

En charmerende, skæv og underholdende film, om den sure ældre mand i kvarteret. En historie, der skaber sit helt eget univers, og samtidig kniber en sandhed eller to om vores tid og samfund ud imellem morsomhederne.
Ove er 59 år. Folk kalder ham ’bitter’ og ’en nabos værste mareridt’. Men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han ikke smiler fra morgen til aften! Der er heller ikke meget at grine af, når Ove hver morgen står tidligt op og går en inspektionsrunde i kvarteret. Flytter cykler, rusker i låste døre og kvalitetstjekker naboernes affaldssortering i skralderummet. Men under huden på den rigide regelrytter findes en historie og en sorg. Og den dag, hvor den højgravide og temperamentsfulde Parvaneh og hendes familie flytter ind i rækkehuset overfor, og parallelparkerer baglæns lige ind i Oves postkasse, bliver begyndelsen på en morsom og rørende historie om værdien af kvalitetsværktøj, uventet venskab, kærlighed, herreløse katte og kunsten at bakke med en anhænger.

Angry BirdsANGRY BIRDS
I den forrygende animationsfilm ANGRY BIRDS FILMEN finder vi endelig ud af, hvorfor fuglene egentlig er så vrede: – Filmen tager os med ud til en øde ø, der udelukkende er befolket med lykkelige, men ikke flyvende fugle, næsten altså… I dette paradis på jord har Red, en rød fugl med et matchende temperament, den lynhurtige Chuck og den flygtige Bombaltid være anset som outsidere. Men da deres ø en dag invaderes af mystiske grønne grise, bliver det (ret uventet) op til de tre outsidere at finde ud af, hvad de (grumme) grønne grise lige har gang i… – De danske stemmer i ANGRY BIRDS FILMEN pippes bl.a. af Sigurd Holmen le Dous (Red), Mikkel Vadsholt (Bomb), Ruben Søltoft (Chuck), Ditte Hansen (Matilda), Thomas Mørk (Mighty Eagle), Lars Hjortshøj (Leonard), Jon Lange (Cyrus), Christian Fuhlendorff (Ross), Kirsten Lehfeldt

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler