tirsdag, juni 25, 2024

20.000 kager på kun 3 timer

Der mødte borgerne i Nørager et usædvanligt syn sidste tirsdag eftermiddag, da Kagens dag løb af stablen i kultur og medborgerhuset Kig Ind på Vestermarksvej.

– Da arrangementet begyndte klokken 14 stod folk simpelthen i kø rundt om hjørnet og langt op ad Vestergade. Først to timer senere sluttede køen uden for Kig Ind, fortæller bagermester Helle Rask dagen derpå.
I år havde Nørager Bageri bagt 20.000 kager til Kagens Dag og dermed dobbelt så mange som i fjor, hvor der var totalt udsolgt i løbet af blot to timer.
– Det var vi også tæt på at få i år efter tre timer, hvor arrangementet sluttede. Jeg tror kun der er et par hundrede kager, der ikke blev solgt. Hvor meget overskuddet bliver er endnu ikke endelig opgjort, men vi har i hvert fald solgt kager i år for over 60.000 kroner, pointerer bagermester Peter Rask.
– Ja og de fleste af kunderne i Kig Ind tog kagerne med hjem, tilføjer Helle Rask.
Øvre grænse nået
Trods den store efterspørgsel på deres kager har bagermesterparret ingen aktuelle planer om at udvide antallet af bagte kager til næste års Kagens Dag i Nørager.
– Det vil i hvert fald kræve at vi så rykker arrangementet ud i hallen, men så tror jeg hyggen ved selve arrangementet i Kig Ind forsvinder, forudser Helle Rask.
– Ja vores 20.000 kager i år er jo også flere end Københavns Bagerlaug med 28 tilknyttede bagermestre har præsteret i år til Kagens dag, erklære Peter Rask stolt.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler