onsdag, maj 29, 2024

Prisoverrækkelse

Tirsdag aften afholdte Rebild Kommune og Fritidsrådet sit årlige sportspræmieringsarrangement. Der var tale om en hyggelig aften, hvor det lokale idrætsliv, politikere og fritidsråd mødtes. Borgmesteren overrakte præmierne og gav idrætsudøverne et ord med på vejen. I år blev i alt 29 lokale sportsfolk præmieret.
Ved samme lejlighed kårede Rebild Kommunes Fritidsråd årets vinder af Fritidsrådets Pris. Som noget nyt i år blev også årets ungleder i Rebild Kommune kåret, i samarbejde med DGI.
Det har været en utrolig svær beslutning for Fritidsrådet at vælge en vinder, da der er tale om en flok af kandidater, der alle gør et stort stykke frivilligt arbejde på fritidsområdet. Formand for Fritidsrådet Carsten Mikkelsen: ”De fortjener alle stor ros for deres indsats og frivillige arbejde.”
Prisen gik i år til Ole Jensen fra Rold Skov OK. Ole Jensen har gennem hele sit liv arbejdet ihærdigt for udbredelse af o-sporten, og han i mange år været drivkraften bag Rold Skov OK, hvor han har varetaget talrige tillidsposter.
Ole er trods en alder på 75 år, altid aktiv, utrolig iderig og i særdeleshed altid positiv overfor nye initiativer. Det er sjældent at møde sådan et engagement, som Ole udviser. Samtidig evner Ole at få alle medlemmer med, gennem hans rolige og empatiske tilgang til de mange opgaver, der skal løses i en klub i udvikling.
Udvalgsformand Lene Aalestrup overrakte prisen, der er på 5.000 kr.
Som noget nyt har Rebild Kommune i samarbejde med DGI Nordjylland og med støtte fra Spar Nord Fonden stiftet prisen ”Årets Ungleder”. Prisen er på 2.500 kr. og prisvinderen går samtidig videre til at konkurrere om titlen som Nordjyllands ungeleder..
Igen har Fritidsrådet været på en svær opgave, da valget stod mellem 2 unge kvinder, der begge får mange roser med på vejen fra deres respektive klubber, i forhold til deres positive indflydelse på miljøet i deres klub.
Årets ungleder i Rebild Kommune blev Katrine Nygaard fra Støvring Håndbold. Bestyrelsen i klubben beskriver Katrine således: ”Rollemodel, initiativrig og engageret er bare nogle af de ord, der beskriver Katrine Nygaard. Katrine har i flere år været træner i klubben, og er i år med til at træne U-12 Piger i Støvring Håndbold. Sideløbende med, at hun selv spiller på U-16 Pigeholdet.
Katrine er en fantastisk rollemodel for alle de unge spillere i klubben, de ser rigtig meget op til hende, har stor respekt for hende og lytter altid efter hvad hun siger. Katrine er selvstændig, og det er fantastisk at have en ungtræner på et hold, der tager tingene af sig selv. Katrine stiller ALTID op, når klubben har brug for hjælp til diverse opgaver. Blandt andet Puma-Cup og Håndboldskole, hvor Katrine gerne bruger flere dage på at hjælpe. Katrine er meget vellidt af ALLE i klubben. Alle ved, at de altid kan regne med Katrines hjælp, når der er behov for det.
Katrine bruger gerne tid sammen med de unge spillere. Når man ser Katrine i hallen, er der ofte en hel flok af børn omkring hende. Katrine tager sig virkelig tid til dem alle sammen.”
Prisen blev overrakt af formanden for DGI Nordjylland, Palle Fogh.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler