mandag, april 15, 2024

To nye ”gamle” greenkeepere i Volstrup

DSC02762Forleden var der en fejring i Volstrup Golf Center. To af stedets dygtige medarbejdere har nemlig de seneste 3½ år været på skolebænken samtidig med jobbet på golfbanen. Og det forløb har de klaret så godt, at begge nu kan kalde sig faglærte greenkeepere.
Det er 58 årige Bent Orla Nielsen og Kim Jensen på 55 år, der har gennemført den omfattende uddannelse med en del skoleophold på Sandmosen, mens praktikken har foregået i Volstrup. Selvom de begge er nyuddannede, så har de været ansat i Volstrup i flere år. Bent Orla Nielsen siden 2006, hvor han besluttede at stoppe som selvstændig landmand, og i stedet fik sin faste gang på Volstrup. Kim Jensen er tidligere professionel galopjockey og kom til Volstrup Golf Center i 2010 i et praktikophold via Mariager Fjord Kommune. Det ophold endte med en fastansættelse og altså nu med en ny titel som faglært greenkeeper, hvilket deres chef i Volstrup er meget tilfreds med.

”Jeg er rigtig glad for og stolt over, at Bent Orla og Kim har gennemført greenkeeper uddannelsen, mens de har været ansat her på Volstrup. Selv om de kommer med meget forskellig baggrund, har de altid haft en stor faglig interesse for greenkeeperfaget, og den er bestemt ikke blevet mindre efter deres uddannelse. Så jeg ser frem til mange flere års godt samarbejde med dem”, lyder det fra baneejer Jeppe Ugilt Hansen.

Udover Bent Orla og Kim består den faste greenkeeper stab også af Poul Christensen, der har været ansat siden golfbanens anlæggelse i 2005. Lidt atypisk for de fleste golfbaner er de tre greenkeepere alle ansat året rundt og har været det siden de begyndte på Volstrup.

Kim og Bent Orla blev fejret sammen med Volstrups øvrige medarbejdere og bestyrelsen i Volstrup Golfklub.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler