onsdag, april 17, 2024

Ravnkilde Pensionistforening

skrivemaskineKørte tirsdag d.7. juni på en sommerudflugt med Børge som chauffør med 29 deltagere .
Turen gik til Jenle – hvor Jeppe Aakjær har haft sin forfatterkarriere – man fik en spændende rundvisning hvor der blev fortalt om hans og hustruen Nannas liv. De var begge foretagsomme mennesker hver på sin vis. Der var mange spændende til at se og opleve, og der var en flot natur ude omkring. Det er i år 150 år siden at Jeppe Aakjær blev født, hvilket har givet stedet mange besøgende.
Efter dette besøg gik turen til Breum Kro, hvor der blev serveret dejlig mad til alles tilfredsstillelse . Så fortsatte turen i det flotte vejr videre – hvor man fandt et sted og holdt pause, hvor man nød øl og sodavand givet at Min Købmand i Ravnkilde. Sommerturen gik nordenfjords op til Fuglereservatet Vejlerne, hvor vi drak den medbragte kaffe – det var hyggeligt i det gode vejr. Så gik turen hjemad – gennem Aggersundbroen og mange andre flotte steder. Man var hjemme i Ravnkilde kl. 17.45 efter en fin tur i det flotte vejr.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler