onsdag, juni 19, 2024

Pas på med Pokémon-jagt på tankstationer

2fde31_App_1
Energiselskabet OK opfordrer til, at Pokémon-spillerne udviser omtanke på tankstationerne.

”Vi ved ikke, om der er Pokémons hos OK. Vi kan ikke udelukke, at der popper nogle op på én af de 670 stationer i kæden. Af hensyn til potentiel brandfare må vi så håbe, at det er vand-Pokémons,” siger kommunikationschef Lene Bonde fra OK.
I udlandet har Pokémon-spillet skabt uheldige situationer blandt andet i trafikken, men det vækker ikke den helt store bekymring hos OK. ”Vi har ingen planer om at sætte skilte op på OK-stationerne med: Ingen Pokémon-jagt her. Danskerne er et fornuftigt folkefærd, så vi vil hellere opfordre folk til at holde hovedet koldt og vise omtanke, selvom de måske er optaget af Pokémon-jagt,” siger Lene Bonde

 

pokemon annonce-stor

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler